Locatie-Onderzoek Nieuwbouw appartementen

7 redenen om te kiezen voor nieuwbouw:

1. Onderhoudsvrij

Alles aan uw appartement is nieuw, daardoor heeft uw huis de eerste jaren nauwelijks of geen onderhoud nodig.

 

2. Op maat

Uw appartement word echt úw huis! Door mee te denk over het ontwerp en opties te laten uitvoeren worden de woningen ontwikkeld naar uw wens.
Ook  kunt u zelf een eigen keuken, badkamer en sanitair uitzoeken.

 

3. Comfortabel

De appartementen voldoen aan de laatste eisen van het bouwbesluit. De woning is hierdoor goed geïsoleerd tegen kou én hitte en voldoet ook tegen laatste eisen ten aanzien van geluid.

 

4. Garantie

U heeft recht op schadeloosstelling bij een faillissement van de aannemer tijdens de bouw en na oplevering. Daarnaast heeft u ook garantie bij bouwfouten (in het algemeen zes jaar, bij ernstige fouten tien jaar).

 

5. Energiezuinig

Doordat uw nieuwbouwwoning zeer energiezuinig is heeft u met een standaard verbruik een lagere energierekening. Bovendien draagt u hiermee ook nog eens bij aan beter klimaat en milieu.

 

6. Veilig

Nieuwbouw wordt gebouwd volgende modernste veiligheidseisen (bijvoorbeeld standaard voorzien van rookmelders en zijn wandcontactdozen voorzien van randaarde). De meeste projecten hebben ook een politiekeurmerk!

 

7. Duurzaam

Uw nieuwbouwhuis is een stuk duurzamer dan oudere woningen; nieuwbouw belast het milieu minder en zorgt voor een geringere uitstoot van CO2.

Geef uw woonwensen door